EKSPERTER I BYGGEPROFILER

BYGGEPROFILER

SPECIAL­FREMSTILLEDE PROFILER

Vi er specialister i produktion af byggeprofiler til mange formål. Vi leverer bygningsprofiler i zink, aluminium, kobber og falzonal, til professionelle håndværkere. Vi tilbyder både standardstørrelser og fremstillinger efter specialmål.

Vi ønsker at gøre dig i stand til altid at kunne indfri dine kunders behov. Samtidig ønsker vi at det skal være nemt. Derfor har vi specialiseret os i at producere bygningsprofiler på specialmål. Uanset hvad dine kunder ønsker og forventer, er det eneste du skal gøre at foretage en opmåling igennem vores tegneprogram, her på siden eller gennem vores app. Herfra står vi for resten og vil, i løbet af kort tid, levere monteringsklare bygningsprofiler til dit byggeprojekt.

TEGN SELV DIN BYGNINGSPROFIL

Send din tegning til os

Vi bukker og sender til dig

LANGTIDS­HOLDBARE OG SLIDSTÆRKE MATERIALER

Alle byggeprofiler fremstilles i slidstærke og korrosionsbestandige metaller. Vi er specialister i at behandle, klippe og bukke zink, aluminium, kobber og falzonal, til lige præcis de profiler du skal bruge. Alle metallerne er karakteriserede ved lang holdbarhed og giver samtidig et moderne og tidssvarende udtryk. Vi ønsker at kunne tilbyde bygningsprofiler i den højst mulige kvalitet, så du kan give dine kunder en løsning, de kan være glade for på den lange bane.

KOMPLETTE LØSNINGER

Vi leverer og producerer alle slags byggeprofiler. Vi tilbyder komplette løsninger, hvis du for eksempel skal bruge bygningsprofiler til et større byggeprojekt. Vi kan for eksempel både fremstille og levere:

Få en komplet løsning til dit næste projekt. Indsend dine opmålinger og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvis du har brug for mere information om bygningsprofiler, materialevalg, specialfremstilling og lignende, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse på telefon
26 85 40 51 eller på e-mail info@zakprofiler.dk. Vi kan også kontaktes direkte gennem kontaktformularen her på siden.

Kontaktformular

KONTAKTINFORMATION