SOLIDE INDDÆKNINGER I HØJESTE KVALITET

INDDÆKNINGER

Solide inddækninger

Vi producerer solide inddækninger til både skorstene, kviste, tagvinduer og lignende. Som din underleverandør af inddækninger, kan vi sikre, at du kan tilbyde dine kunder løsninger i langtidsholdbare materialer af højeste kvalitet.

Hos Zak ApS tilbyder vi både standard og specialfremstillede bygningsprofiler i zink, aluminium og kobber. Vi producerer profilerne på vores eget værksted og leverer hurtigt, når du skal bruge bruge produkter til inddækninger.

TEGN SELV DIN BYGNINGSPROFIL

Send din tegning til os

Vi bukker og sender til dig

Fleksible løsninger

Vi kan producere alle de profiler, du skal bruge til din næste inddækningsopgave, herunder blandt andet skotrender, vindskeder, rygninger, løskanter og lignende. Vi ønsker at tilbyde nemme og fleksible løsninger, så vi specialfremstiller alle profiler, hvis målene på vores standardprofiler ikke lever op til dine behov.

Indtast dine mål og dit materialevalg i vores tegneprogram, her på hjemmesiden eller i vores app. Systemet optegner og beregner, vi producerer og leverer profilerne. Det er nemt og det er effektivt.

Langtidsholdbare og tidssvarende materialer

Zink, aluminium og kobber har alle den fælles fordel at de er særdeles langtidsholdbare. Materialerne patinerer forskelligt, men holder alle i over 50 år. Den lange holdbarhed, samt de flotte og unikke udtryk, har gjort både zink, aluminium og kobber til populære løsninger inden for både tag, inddækninger, taghætter og tagrender, på mange bygninger i landet – både i private hjem og på erhvervsbygninger.

Alle vores profiler produceres i øvrigt med det danske klima in mente, så du får en række produkter der kan modstå vind og vejr.

Vores erfarne og dygtige mandskab sidder klar til at yde kyndig rådgivning om materialevalg, specialproduktioner, inddækninger mv. Kontakt os i dag og fortæl om dine behov, og få et uforpligtende tilbud på din leverance. Vi kan kontaktes på telefon 26 85 40 51, på e-mail info@zakprofiler.dk eller gennem vores kontaktformular.

Kontaktformular

KONTAKTINFORMATION