Zinktag med lang levetid

Zinktag

Vi er specialister i at producere zinktag

Hos Zak Profiler har vi mange års erfaring i at producere forskellige typer af tag, som f.eks. zinktag, kobbertag eller skifertag. Vi sikrer dig den højeste kvalitet. Et zinktag er et unikt tag, der ikke er så udbredt i Danmark. Du får et ekstremt, holdbart tag, der kræver minimal vedligeholdelse. Det er samtidig en mere miljøvenlig løsning end f.eks. forskellige typer ståltage.

Et zinktag er et levende tag, der med tiden forandrer sig. Det gennemgår en process, hvor der dannes et selvhelende lag. Taget skifter med tiden nuancer, så du får et smukt og helt unikt tag, du ikke ser andre steder på vejen.

LAV EN OPMÅLING TIL DIN BYGNINGSPROFIL

SEND DIN OPMÅLING TIL OS

Vi bukker og sender til dig

Kunderne er i centrum

Når vi står for at producere dit zinktag, er du garanteret en løsning, der er skræddersyet dig og dit behov. Alt du skal gøre, er at sende os dine opmålinger. Vi kommer naturligvis også gerne ud og måler op hos dig. Vi sørger vi for, at dit tag bliver produceret, så det matcher din bolig 100%. For os er kun det bedste godt nok.

Du vil gennem hele processen opleve en god dialog, hvor vi altid har dine ønsker og behov i centrum. Vores dygtige fagfolk står klar til at føre dine ønsker til zinktag ud i livet. Når du bestiller et tag fra os, er du garanteret den højeste kvalitet. Vi benytter kun de bedste materialer på markedet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have produceret et nyt zinktag? Tøv ikke med at kontakte os. Vores erfarne og kompetente fagfolk står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Vi kan med garanti finde en løsning, der matcher dine ønsker.

Kontakt os for en snak om dit kommende zinktag på telefon 96 300 200 eller på mail info@zakprofiler.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktformular

KONTAKTINFORMATION