Taghætter til alle typer af tag

TAGHÆTTER

Profiler til bygninger

Vi er eksperter i produktion af byggeprofiler. Vores dygtige stab har bred erfaring med fremstilling af taghætter til alle slags tage og kan producere taghætter til både luftindtag og luftafkast på taget. Vores taghætter kan fremstilles i både zink, aluminium, kobber og falzonal – slidstærke og langtidsholdbare materialer, du trygt kan montere for dine kvalitetsbevidste kunder.

Zak Profiler er et trygt og sikkert valg, hvis du ønsker høj kvalitet og levering til tiden. Udover at være specialister i taghætter til tage, har vi stor erfaring med producering af:

Skal vi tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi dækker København, Roskilde, Nordsjælland og resten af Sjælland.

LAV EN OPMÅLING TIL DIN BYGNINGSPROFIL

SEND DIN OPMÅLING TIL OS

Vi bukker og sender til dig

Èn samlet løsning

Hos os kan du få én samlet løsning. Hvis du både skal bruge taghætter, inddækninger, tagrender osv., kan du få fremstillet og leveret alle dine bygningsprofiler samtidig. Så er du sikret en ensartet stil, der vil pryde bygningen og indfri dine kunders ønsker. Vi fremstiller bygningsprofiler i zink, aluminium og kobber. Slidstærke og fremtidssikre materialer, som giver et resultat dine kunder kan nyde i mange år fremover.

Både zink, aluminium og kobber bliver stadigt mere populært og pryder flere og flere bygninger i Danmark. Årsagen hertil skal findes i, at metallerne er velkendte for deres lange levetid, som i de fleste tilfælde overstiger 50 år. Materialerne er yderst korrosionsbestandige og kan derfor modstå vind og vejr, samtidig med at de kræver minimal vedligeholdelse.

Indfri dine kunders ønsker og behov

Mange års erfaring i branchen har lært os, at ikke to opgaver er ens. Har du eller din kunde derfor et specielt behov, kan du, med os som underleverandør, tilbyde skræddersyede løsninger. Vi fremstiller bygningsprofiler, som for eksempel taghætter og inddækninger, efter mål.

Vi ønsker, at det skal være så nemt som muligt for dig. Derfor kan du sende dine opmålinger til os. Herefter laver vi tegningerne, som derefter sendes videre til vores produktion, hvor vi hurtigt og effektivt kan fremstille og levere de nødvendige produkter. Herfra skal du kun håndtere monteringen for din kunde.

Har du brug for mere information, har du spørgsmål til fremstillingen af taghætter og andre bygningsprofiler, eller vil du vide mere om materialevalg? Vi sidder klar til at besvare din henvendelse og kan samtidig yde professionel rådgivning og vejledning. Kontakt os på telefon 96 300 200, info@zakprofiler.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden.

Kontaktformular

KONTAKTINFORMATION