Kobbertag lavet af professionelle

Få et unikt tag med med maksimal holdbarhed

Kobbertag

Vi er eksperter i kobbertag

Er du på udkig efter et unikt tag, hvor der er brug for minimal vedligeholdelse samtidig med, du får maksimal holdbarhed? Så er et kobbertag det helt rigtige valg. Vi har mange års erfaring i at producere kobbertag af højeste kvalitet. Vi laver skræddersyet løsninger, der tager udgangspunkt i kundernes ønsker og behov.

Et kobbertag holder i flere hundrede år, og det er det eneste tag, der holder så længe. Det er derfor også en dyrere løsning end et mere traditionelt tag. Du får et tag, som ændrer udseende med tiden. Det starter som værende kobberfarvet, men med årene ændrer det sig til at være irgrønt, ligesom vi kender det fra diverse slotte.

LAV EN OPMÅLING TIL DIN BYGNINGSPROFIL

SEND DIN OPMÅLING TIL OS

Vi bukker og sender til dig

Vi har kunderne i centrum

Hos Zak Profiler er du altid garanteret den bedst mulige kundeservice. Vi er med fra start til slut og sørger for en god dialog gennem hele processen. Det er med til at sikre, vi kan lave et kobbertag, skifertag eller zinktag der matcher dine ønsker. Du har altid et komplet overblik som sikrer at du ved præcist, hvad der bliver lavet hvornår og ikke mindst, hvad det koster.

For os er kun det bedste godt nok. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi producerer kobbertag. Vores arbejde er først færdigt, når du er tilfreds med det færdige resultat. Din tilfredshed er vores succes.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi står for produceringen af dit kommende tag? Tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige fagfolk står klar til i samarbejde med dig at finde en løsning, der matcher dine behov. Vi leverer kvalitet hver gang.

Skal vi tage en snak om dit kommende kobbertag? Du kan kontakte os på telefon 96 300 200 eller på mail info@zakprofiler.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktformular

KONTAKTINFORMATION