Specialister i naturskifer- og skifertag

Langtidsholdbare løsninger efter dine behov og ønsker

Skifertag

Et sikkert og trygt valg

Overvejer du at få lagt skifertag? Så er du det rette sted. Hos Zak Profiler har vi stor erfaring med tagarbejde, og sætter en ære i vores arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Dette gælder i alle faser – lige fra udvælgelse af materialer til selve udførelsen. Du kan således forvente et smukt og holdbart resultat, når du vælger os til at stå for opgaven.

Fordelene ved skifertag er mange, hvorfor denne type tag har oplevet stor popularitet gennem årene. Først og fremmest er naturskifer et ekstremt slidstærkt materiale, der kan holde over 100 år, og som kræver meget lidt vedligeholdelse. Således er det et optimalt valg til det barske danske vejr. Derudover har tagtypen en elegance, som byder på rene linjer og et smukt arkitektonisk udseende.

LAV EN OPMÅLING TIL DIN BYGNINGSPROFIL

SEND DIN OPMÅLING TIL OS

Vi bukker og sender til dig

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Zak Profiler spænder kompetencerne bredt, og erfaringen er stor. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi har stor erfaring med specialopgaver, og skræddersyr vores løsninger til lige netop din opgave. Hos Zak Profiler rådgiver vi dig til ideelle løsninger. Vi dækker København, Roskilde, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Uforpligtende tilbud på skifertag

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår disse. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Et tilbud som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon 96 300 200 eller på mail info@zakprofiler.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktformular

KONTAKTINFORMATION