Bygningsprofiler skræddersyes til jer

BYGGEPROFILER

Bestil dine bygningsprofiler her – nemt og hurtigt

Hos Zak Profiler har vi gjort det let for dig som professionel håndværker. Du sender os en tegning af de ønskede byggeprofiler – vi producerer profilerne for dig og sender dem til adressen.

Vi er specialister i produktion af specialfremstillede byggeprofiler netop til dit formål. Vi leverer bygningsprofiler i zink, aluminium, kobber og falzonal til dig som er professionel håndværker. Vi tilbyder både standardstørrelser og fremstillinger efter specialmål.

Vi ønsker at gøre dig i stand til altid at kunne indfri dine eller dine kunders behov. Samtidig ønsker vi at det skal være nemt. Derfor har vi specialiseret os i at producere bygningsprofiler på specialmål. Uanset hvad dine kunder ønsker og forventer, er det eneste du skal gøre at foretage en opmåling. Herfra står vi for resten og vil, i løbet af kort tid, levere monteringsklare byggeprofiler til dit byggeprojekt.

LAV EN OPMÅLING TIL DIN BYGNINGSPROFIL

SEND DIN OPMÅLING TIL OS

Vi bukker og sender til dig

Langtidsholdbare og slidstærke materialer

Alle byggeprofiler fremstilles i slidstærke og korrosionsbestandige metaller. Vi er specialister i at behandle, klippe og bukke zink, aluminium, kobber og falzonal, til lige præcis de profiler du skal bruge. Alle metallerne er karakteriserede ved lang holdbarhed og giver samtidig et moderne og tidssvarende udtryk. Vi ønsker at kunne tilbyde bygningsprofiler i den højst mulige kvalitet, så du kan give dine kunder en løsning, de kan være glade for på den lange bane.

Skal vi tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os – vi dækker København, Roskilde, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Komplette løsninger

Vi leverer og producerer alle slags byggeprofiler. Vi tilbyder komplette løsninger, hvis du for eksempel skal bruge byggeprofiler til et større byggeprojekt. Vi kan for eksempel både fremstille og levere:

Få en komplet løsning til dit næste projekt. Indsend dine opmålinger og vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal du bruge hjælp til en anden type opgave? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er specialister i at producere kobbertag, skifertag, zinktag og meget mere.

Hvis du har brug for mere information om bygningsprofiler, materialevalg, specialfremstilling og lignende, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse på telefon 96 300 200 eller på e-mail info@zakprofiler.dk. Vi kan også kontaktes direkte gennem kontaktformularen her på siden.

Kontaktformular

KONTAKTINFORMATION