TAGRENDER OG TAGAFVANDING

TAGRENDER OG TAGAFVANDING

vigtigt for enhver ejendom

Effektiv afvanding er vigtigt for enhver ejendom. Vi har bred erfaring med fremstilling af tagrender i metal. Vi producerer bygningsprofiler i zink, aluminium og kobber. En af de ubestridte fordele ved at få lavet sine afvandingssystemer i et af disse materialer, er den høje afvandingskapacitet, sammenlignet med tagrender af stål eller plastik.

LAV EN OPMÅLING TIL DIN BYGNINGSPROFIL

SEND DIN OPMÅLING TIL OS

Vi bukker og sender til dig

ET VÆLD AF MULIGHEDER

Hos Zak ApS fremstiller vi både traditionelle halvrunde tagrender, ligesom vi fremstiller firkantede og kvartrunde tagrender. Mulighederne er mange. Vælg mellem zink, aluminium og kobber, vælg den ønskede form, og monter præcis den tagrende din kunde efterspørger. Alle tre metaller giver gode muligheder for at give bygningen et tidssvarende og minimalistisk udtryk, som de seneste år er blevet mere og mere populært.

Med en tagrende i metal får man, udover en uovertruffen afvandingskapacitet, en langtidsholdbar løsning som kræver minimal vedligeholdelse. De korrosionsbestandige materialer passer perfekt til de danske vejrforhold, der stadigt byder på flere og større regnskyl. Både zink, kobber og aluminium er karakteriseret ved at kunne holde i langt over 50 år. Det er derfor en god investering, som tjener sig ind på den lange bane.

LØSNINGER SKRÆDDERSYET TIL DINE KUNDER

Afhængig af bygning, geografi og lignende, ændrer behovet for tagafvandingssystemer sig. Derfor gør vi en stor dyd ud af at tilbyde specialfremstillede løsninger, så du altid, uanset din kundes behov, kan tilbyde den bedste og flotteste løsning. Du skal blot sende dine opmålinger til os. Vi producerer de nødvendige tegninger for produktionen og efter få dage leverer vi, dine efterspurgte specialfremstillede tagrender.

Har du lyst til at vide mere om levering og fremstilling af tagrender til tagafvanding? Kontakt os i dag og fortæl om dine og/eller dine kunders behov. Vi finder i fællesskab den optimale løsning og giver dig i forlængelse heraf et uforpligtende tilbud på din leverance. Kontakt os på telefon 96 300 200, på e-mail info@zakprofiler.dk eller gennem vores kontaktformular.

Kontaktformular

KONTAKTINFORMATION